İade Şartları

İade Şartları

Siparişimi nasıl iade ederim?

Satın almış olduğunuz bir ürünü, açılmamış ve hasar görmemiş olması kaydıyla teslim tarihinden 7 gün içinde iade edebilirsiniz.

Genel iade şartları aşağıdaki gibidir:

* İadeler mutlak surette orijinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır.

* Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.Yılbaşı, sevgililer günü, anneler günü, gibi belirli günlere yönelik özel olarak hazırlanan, firmaya özel baskılı, logo baskılı, sticker çıkartmalı hazırlanan veya kişiye özel basılan, üretilen  satışa sunulan ve/veya ithal edilen ürünlerde, başka bir firmaya satışı mümkün olmadığından bu ürünler, kampanya ve promosyon ürünlerinde ürünün iadesi alınamamakta;ALICI bu şartları kabul ederek alışverişini gerçekleştirmektedir.Cayma hakkının kullanılması için 7 günlük süre içinde SATICI’ya faks veya e-posta ile bildirimde bulunulması ve ürünün 6.madde hükümleri çerçevesinde kullanılmamış olması şarttır.

* İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ile birlikte göndermeniz gerekmektedir.

Bu konuda ayrıntılı bilgi almak isterseniz info@cuppaper.net  adresine e-mail göndererek veya CUPPAPER Müşteri Hizmetleri Birimi’ne 0232 458 0100 başvurunuz.